Product was successfully added to your shopping cart.

"Logo" naše grupe tvrtki: lik KRALJICE SVIJETA S MALIM ISUSOM nije slučajno odabran. On je samo zorno ogledalo onoga, što smo doživjeli, što pokušavamo živjeti i raditi. Naše radno područje je doduše kozmetičke naravi, ali i ono je odabrano i vođeno voljom ONE kojoj smo posvećeni.

Tekst koji upravo čitate nije ni promidžba, ni propovijed, već jednostavno svjedočenje. Životni Put vlasnice obrta i većine namještenika, je put traženja i lutanja. Zahvaljujući zagovoru i pomoći Nebeske majke, taj put ne završava na vjetrometinama i provalijama, već u njenom zagrljaju: u obraćenju, molitvi, radosti i sreći.  


Kada smo - svatko od nas ponaosob- susreli Gospu, susreli i osjetili Božju milost, bilo je u početku dosta zabune, premišljanja, straha. No slušajući Gospine savjete, uspjeli smo ustrajnom molitvom i predanjem nadvladati pomalo gorki početak i ući u neizrecivu radost i milost suradništva s Gospom, s Bogom. Posvetili smo Isusu i Mariji svoje živote, sve što imamo i što jesmo i dali im potpuno i trajno pravo, da raspolažu s nama i svime što nam pripada, na proslavu Boga i spasenje ljudi. Sveta misa i Euharistija su nam izvor snage.


Bavimo se kozmetičkim uslugama i prodajom proizvoda, ali velik dio nas živi i radi isključivo za nebeske ciljeve: - da se otopi led oko ljudskih srdaca kako bi svi spoznali i prihvatili preveliku ljubav Božju - da Gospa ima zadnju Riječ u Hrvatskoj i čitavom svijetu.

Na tome radimo molitvom, postom, žrtvama, promidžbenim akcijama i na mnogo drugih načina. Bog je neizreciva radost i sreća, ljubav i milosrđe. mi smo tome svjedoci, jer smo imali milost to spoznati i prihvatiti. Ali, Bog je odabrao i svakog od Vas, kako bi ga upotrijebio za veliki plan spasenja čovječanstva. Vi ne možete znati koliko je velika Vaša uloga u tom Božjem planu. To možete spoznati samo kroz molitvu i predanje Bogu. Svaki je Čovjek pozvan da učini nešto novo, nešto neizbrisivo: da proslavi Boga svojim životom! To je naše iskustvo, naša stvarnost, naš život.

Imate li i Vi slična iskustva ili ih želite steći? Želite li po radosti u srcu i po predanju Bogu početi živjeti raj već ovdje na zemlji? Želite li postati ukućani Božji, članovi Nazaretske obitelji? Želite li jednostavno posvjedočiti nešto iz svog života. Želite li razgovor ili savjet. Kažite nam, javite se, rado Vam stojimo na raspolaganju.

Vaš tim: Drago, Jasmina, Lidija, Marija, Marina, Mario, Vesna te Nada i Robert