Product was successfully added to your shopping cart.

Firma Na-Ru-Ro d.o.o. pravni je sljedbenik obrta Studio za nokte "Nada" otvorenog 2000.godine. Studio za nokte Nada bio je tada među prvima, možda i prvi studio u Hrvatskoj koji se bavio isključivo ugradnjom umjetnih noktiju. Oduvijek smo se vodili željom da našim klijentima pružimo kvalitetu, zdravstveno prihvatljive materijale za ugradnju noktiju te profesionalan pristup svakom klijentu. Već 2001. godine, Studio za nokte Nada postaje ekskluzivni zastupnik njemačke firme Abalico i proizvoda za ugradnju umjetnih noktiju.

Od naših početaka, svoje znanje nismo ljubomorno skrivali i čuvali, već smo ga podijelili sa stotinama zadovoljnih polaznika naših tečajeva a sada renomiranih nail & lash dizajnera. S obzirom da su klijenti prepoznali kvalitetu i vrhunsku uslugu u našem salonu za nokte, posao se brzo razvijao, a Studio za nokte Nada postao je  sinonim za kvalitetu materijala i vršenje usluga ugradnje umjetnih noktiju i trepavica.

Zbog obima posla 2012. godine. osnivamo firmu Na-Ru-Ro d.o.o; a Studio za nokte Nada ostaje poslovna jedinica u kojoj se vrši usluga ugradnje noktiju i trepavica te edukacije za sve koji se žele profesionalno baviti tim zvanjem. U novije vrijeme potaknuti nekim vlastitim idejama, osim edukacija i ugradnje umjetnih noktiju, i ekstenzije trepavica bavimo se i proizvodnjom igračaka i društvenih igara za djecu, izdavaštvom ...