Product was successfully added to your shopping cart.

KONTAKT PODACI
Na-Ru-Ro d.o.o.
Rozganska 49
10293 Dubravica
tel: 01/3886-949

UVJETI KUPOPRODAJE 
Ovi uvjeti kupnje određuju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našoj web stranici. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Na-Ru-Ro d.o.o. sa sjedištem u Rozganska 49, 10293 Dubravica, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve su cijene izražene u kunama i uključuju PDV. Korištenjem ovih Internet stranica svaki kupac slaže se s uvjetima prodaje te pristaju na korištenje web stranica.


PROMJENA UVJETA
Na-Ru-Ro d.o.o zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez predhodne obavijesti ukinuti ili izmjeniti bilo koji od navedenih uvjeta korištenja web stranica.


PLAĆANJE


      - Kreditnim karticama

                                              


      - Internet bankarstvom
      - Pouzećem (prilikom preuzimanja pošiljke) - Kod plaćanja pouzećem platiti možete prilikom preuzimanja odnosno dostave paketa.
      - Virmanom

IZJAVA O SIGURNOSTI
HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

                            

PRODAJA
Se odnosi na kupce čije je sjedište na području Republike Hrvatske. Na-Ru-Ro d.o.o. zadržava pravo na pogrešne navode. VPC su namjenjene isključivo pravnim osobama koje se bave kozmetičkom djelatnošću, ugradnjom umjetnih noktiju i ekstenzija trepavica za što je potrebno obaviti proces odobrenja kroz registraciju.

Neki proizvodi neće imati iskazanu cijenu, a to će se odnositi na proizvode koji su namjenjeni pravnim osobama. Cijene proizvoda su podložne promjenama bez predhodne najave. Na-Ru-Ro d.o.o prodaje robu s razumjevanjem da će se koristiti u svrhu njihove namjene i ne odgovara za korišteno ili zloupotrebljavano korištenje kozmetike, opreme ili pribora od osoba obučenih ili ne obučenih bez kvalificiranog nadzora.


OTPREMA

Naručene proizvode šaljemo po uplati na naznačenu adresu. Dostava robe unutar Republike Hrvatske vrši se od 2-4 radna dana dostavnom službom GLS ili tvrtkom Overseas Express. Dostave na području Grada Zagreba moguće je dostaviti isti radni ili sljedeći radni dan vlastitom dostavnom službom koja se ne naplaćuje na iznose iznad 1000,00kn. takvu vrsu dostave moguće je dogovoriti telefonom ili putem maila.

O visini iznosa troška poštarine za dostavu u inozemstvo šaljemo obavijest na upit. Upit vezano uz trošak inozemne dostave postavite na mail adresu. Prodavatelj ima želju i namjeru isporučiti proizvode već sljedećeg radnog dana od trenutka zaprimanja narudžbe ali u nekim slučajevima zbog velike potražnje ili nekih drugih razloga moguće je da neki od naručenih proizvoda ne mogu biti isporučeni odnosno da su u potpunosti rasprodani. U tom slučaju Kupac će biti obaviješten putem telefona, maila ili sms porukom. Isto tako Kupcu može kasniti dostava robe zbog distribucijske organizacije kurirske službe na što Prodavatelj ne može utjecati. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.


POŠTARINA
 
Troškove poštarine na iznose do 500.00 kn snosi Kupac, iznad 500.00kn poštarina je besplatna unutar RH. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja troškove povrata snosi Prodavatelj.


POVRAT / REKLAMACIJE / ZAMJENA
 
Roba koja je zaprimljena os strane kupca mora biti odmah pregledana u trenutku dostave i sve reklamacije manjkavosti ili oštećenja moraju odmah biti prijavljene Prodavatelju odmah, najkasnije u roku jednog radnog dana. Kupac ima pravo na povrat odnosno reklamaciju robe ukoliko naručeni artikl ne odgovara opisu naručenog proizvoda, te mora imati jamstveni list i kopiju računa.

Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail: [email protected], ili na adresu : Na-Ru-Ro d.o.o.,Rozganska 49,10293 Dubravica,Rozga. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja ili se radi o greški na naručenom artiklu, troškove povrata snosi Prodavatelj. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod.


SIGURNOST ONLINE PLAĆANJA
 
Sigurnost podataka na putu između vašeg računala i poslužitelja usluge T-Com Pay Way sustava osigurana je korištenjem enkripcije i sigurnosnim protokolom. Enkripcija je proces koji pretvara običan tekst u šifrirani tekst korištenjem algoritama te tajnih i javnih ključeva. Podaci koji se prenose preko ovih stranica zaštićeni su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola. SSL protokol enkriptira podatke prilikom unosa preko web sučelja čime stvara siguran kanal za prijenos informacije i onemogućava nedozvoljeni pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i servera, i obratno.

Korisnički podaci koji se prenose Internetom zaštićeni su 128 bitnim SSL protokolom enkripcije podataka. 128 bitna enkripcija sa SSL protokolom je trenutno najjači standard u zaštiti komunikacija i razmjene podataka preko Interneta i koriste ga svi ozbiljni korisnici koji djelomično ili u potpunosti obavljaju određenu komunikaciju preko Interneta. Poslužitelj koji obavlja online plaćanje nalazi se u privatnoj mreži zaštićenoj dvostrukim slojem vatrozida (firewall) i sprečava neautorizirani pristup. Razmjena podatka između T-Com-a i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa korištenjem ISO 8583 protokola.

IZJAVA O PRIVATNOSTI
Na-Ru-Ro d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Na-Ru-Ro d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


IZJAVA O KONVERZIJI
Sva plaćanja obavljaju se u hrvatskoj valuti. Zaračunati iznos na vašoj kreditnoj kartici preračunava se u vašu domaću valutu sukladno deviznom tečaju udruga kreditnih kartica.