Product was successfully added to your shopping cart.

Nada Rukavina rođena je 08.01.1977. U Berlinu. 1987. godine cijela obitelj vraća se u Hrvatsku. Nada upisuje Srednju školu za kozmetičare, koju završava 1995.godine.
Po završetku srednje škole zapošljava se u Beauty salonu Pollak. U to vrijeme polazi i uspješno završava tečaj ugradnje umjetnih noktiju kod gospođe Mojce Gradišek te se kasnije usavršava kod gospođe Rosvithe Vogel.
Ubrzo postaje vrlo poznata i tražena dizajnerica noktiju. Zapošljava se  u Biokozmetici, a 2000. godine otvara svoj vlastiti studio, najvjerojatnije prvi u Hrvatskoj koji se bavio isključivo ugradnjom umjetnih noktiju, a danas vrlo poznati Studio za nokte Nada.
Postaje priznata dizajnerica noktiju u Hrvatskoj i šire te sama uvodi inovacije te nalazi sve bolje i brže postupke u izradi umjetnih noktiju.
2000. godine udaje se za Roberta Rukavinu, s kojim do pisanja ovoga članka ima desetero djece.
Studio za nokte Nada postaje sinonim za kvalitetu i vrhunsku uslugu u gradu Zagrebu. Kroz njega su prošle i još uvijek dolaze najprominentnije osobe u Republici Hrvatskoj. 2000. godine Studio za nokte Nada postaje ekskluzivni distributer Njemačke firme Abalico za proizvode namijenjene izradi noktiju i ekstenziji trepavica.
U minulim godinama Nada Rukavina prenosila je svoje znanje polaznicima brojnih tečajeva koje je održala.
Nagrade koje su polaznici tečajeva osvajali na kasnijim natjecanjima jasan su pokazatelj kvalitete održanih tečajeva te nesebičnog darivanja svakom polazniku.
2017. godine Nada Rukavina s ponosom je predstavila vlastiti brand za ugradnju noktiju i ekstenziju trepavica pod nazivom Hope. Tim brandom želi ponuditi hrvatskim dizajnerima proizvode vrhunske kvalitete po izuzetno povoljnim cijenama, za koje garantira svojim 22-godišnjim iskustvom u izradi noktiju te desetgodišnjim iskustvom u radu s ekstenzijama trepavica.
Trend koji je Nada izabrala u dizajniranju noktiju i trepavica odgovara potrebama poslovne i dinamične žene, pri čemu je njezin imperativ održavanje zdravlja i prirodan izgled. Kako Nada kaže: To je ono što nas razlikuje od drugih!

Želite li biti u vrhu po stručnosti, spretnosti i znanju : dođite u našu školu!

- nail designer
- designer trepavica
- lash lifting

Mi Vas školujemo i osposobljavamo za kvalitetan rad, stručnost i estetiku s proizvodima Hope* . Diplome, koje potom dobijete, nisu tek dekoracija za Vaš salon, već iza njih stoji školovanje - teoretsko i praktično, te ispit znanja. Školujemo Vas po najmodernijim metodama tvrtke  Hope,  za nokte i trepavice.

Naši tečajevi odlikuju se ovim prednostima:

- Maksimalno pet polaznika za nokte, a dvoje za trepavice, po tečaju.
- Izdavanje diplome po završenom tečaju
- Vrhunska stručnost i dugogodišnje iskustvo voditeljice tečaja
- Individualan pristup svakom polazniku
- Konkretno savjetovanje o svim teoretskim i praktičnim pitanjima polaznika
- Praćenje polaznika i nakon završenog tečaja: savjetima, informacijama, usavršavanjima
- Određeni popusti pri kupnji.

Relativno kratak rok od prijave do početka školovanja

- Mogućnost individualnog pojedinačnog školovanje uz nadoplatu.Naša će Vam školovanja širom otvoriti vrata i prozore u svijet estetike i kozmetike, a znanje koje ćete steći, moći će vam osigurati budućnost zapošlavanja ili samostalnog rada uz solidna primanja. Za sve one, koji već vladaju navedenim tehnikama, održavamo školovanja za usavršavanje, upoznavanje noviteta i trendova, te za nail art. Za školovanje se možete prijaviti putem e-maila, naše stranice Kontakt, te Veleprodaje u Zagrebu.